

Perrier-Jouët
Coffret Blanc de Blancs + 2 flûtes (éd. Marcin Rusak) | Fles 75 cl - fles + fluiten
Bestel vandaag en ontvang uw pakket op dinsdag 25 november 2025.
Al onze champagnes worden opgeslagen bij gereguleerde temperatuur
Van 7,99 € in Nederland en 5,99 € in Europa. Gratis levering in afhaalpunt vanaf 199,99 €
Met Visa, MasterCard en bankoverschrijving
Laat een kort bericht in uw pakket achter

Chardonnay (100%)
Côte des Blancs
Gerijpt in vaten
Gerealiseerd
Brut (tussen 6 en 12 g/l)
BloemenFruitigMineraal
Ideaal als aperitief
10°C
20252027De prijs van de Perrier-Jouët Blanc de Blancs-set met twee Marcin Rusak-flûtes is 86,95 €. Het betreft een limited edition, ideaal als cadeau of voor een speciale gelegenheid. Snelle verzending naar heel Europa.
Liefhebbers waarderen de bloemige elegantie van de wijn, de fijne bubbels en het artistieke karakter van de box. De flûtes van Marcin Rusak worden vaak geprezen om hun organische ontwerp en het drinkcomfort. Bekijk de beoordelingen van de Perrier-Jouët Blanc de Blancs & flûtes Marcin Rusak box voor gedetailleerde feedback.
Deze kist bevat een 100% Chardonnay, afkomstig van verschillende terroirs die zijn geselecteerd vanwege hun frisheid en elegantie. Een Blanc de Blancs die is ontworpen als de pure expressie van de kenmerkende druivensoort van het huis Perrier-Jouët.
De dosering ligt rond de 8 g/L (Brut). Deze hoeveelheid suiker zorgt voor een levendige en strakke smaak, terwijl het een rond gevoel geeft dat de bloemige en citrusachtige tonen benadrukt zonder ze te maskeren.
Deze geschenkdoos is bijzonder geschikt voor verfijnde aperitieven, feestelijke maaltijden en uitzonderlijke geschenken. De Blanc de Blancs leent zich zowel voor een proeverij met z'n tweeën als voor een grotere receptie, waar het ontwerp van de flûtes en de geschenkdoos meteen in het oog springt.
Deze champagne past perfect bij zeevruchten, delicate visgerechten, knapperige groenten en lichtzoete desserts met citrusvruchten. Een carpaccio van zeebrasem, gebakken sint-jakobsschelpen of een panna cotta met citroen vormen bijzonder harmonieuze combinaties.

Chef-sommelier van het 3-sterrenrestaurant Pierre Gagnaire, Patrick Borras begeleidt en adviseert het team van Plus de Bulles sinds 2009. Een echt engagement en een kwaliteitsgarantie voor alle champagnes die op de site worden aangeboden.
Meer informatie +| 100% | (10) | ||
| 0% | (0) | ||
| 0% | (0) | ||
| 0% | (0) | ||
| 0% | (0) | ||
| 0% | (0) |
| 🍾 Formaat | Fles |
|---|---|
| 📍 Terroirs | Côte des blancs |
| ↕️ Dosering | Brut champagne |
| 💡 Soort champagne | Blanc de blancs |
| ⏳ Wijn rijping | Champagne gerijpt in vaten |
| 🔎 Malolactische gisting | Gerealiseerd |
| 🎨 Kleur | Witte champagne |
| ⭐ Vintage | Non-vintage champagne |
| 📦 Verpakking | Champagne en flutes doos |
| 🍇 Druivensoort | Chardonnay |
De mening van de gidsen